ΥΔΡΑ ΠΟΡΟ ΑΙΓΙΝΑ

Κωδικός εκδρομής: 1352

Media

ΕΚΔΡΟΜΗ

Μονοήμερη εκδρομή ΥΔΡΑ - ΠΟΡΟ - ΑΙΓΙΝΑ  


Αναχώρηση καθημερινά 
 
Με την άφιξή σας στο λιμάνι, σε ένα από τα πολυτελή κρουαζιερόπλοιά μας, θα σας υποδεχθούν οι αξιωματικοί και οι πλοιοσυνοδοί μας για να σας οδηγήσουν είτε στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου, όπου η ορχήστρα ήδη ανεβάζει τους ρυθμούς του κεφιού, είτε σε ένα από τα καταστρώματα του πλοίου που μπορείτε να απολαύσετε τη θέα κατά την αναχώρηση. Στις 08.00 αναχωρούμε από Μαρίνα Φλοίσβου για τα 3 πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού.  Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση, η ξεναγός και οι πλοιοσυνοδοί θα σας ζητήσουν να συγκεντρωθείτε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου για να γνωριστείτε και να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πλοίο, το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και τα νησιά ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η ημέρα σας.


1η στάση Ύδρα : Με την είσοδό μας στο λιμάνι της Ύδρας, αντικρίζουμε τη νησιώτικη πολιτεία της και τα πανέμορφα σπίτια με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική που απλώνονται αμφιθεατρικά μπροστά μας. Και αν αυτό σας γοητεύσει, μόλις αποβιβαστείτε και αρχίσετε να περπατάτε στα σοκάκια της Ύδρας ή κάνετε μία βόλτα με τα γαϊδουράκια, τότε η γνωριμία με αυτό το νησί θα σας συναρπάσει. Παραμονή στην Ύδρα περίπου 1 ωρα 40 .Επιστρέφοντας στο πλοίο, θα σας περιμένουν όπως όταν γυρίζετε σπίτι σας, με το τραπέζι στρωμένο με μοναδικά εδέσματα, τις γαστρονομικές δημιουργίες του CHEF μας για να γευματίσετε.


2η στάση: Πόρος : παρ’ ότι είναι το πιο μικρό από τα 3 νησιά έχει σαν πόλο έλξης το στενό κανάλι που χωρίζει το νησί από τις ακτές της Πελοποννήσου και προσφέρει μία καταπληκτική θέα στους επισκέπτες. Παραμονή στον Πόρο περίπου 1 ώρα.


3η Στάση Αίγινα : Είναι το μεγαλύτερο από τα 3 νησιά και επειδή έχει πολλά ενδιαφέροντα εκτός του λιμανιού. Προεραιτικά με έξτρα κόστος , μπορείτε να πάρετε μέρος στην εκδρομή όπου και θα κάνετε τον πανοραμικό γύρο του Νησιού, Θα κάνουμε στάση για προσκύνημα στην Εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου. Ο ξεναγός θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες για την Εκκλησία, την αρχιτεκτονική και την διακόσμηση. Τέλος, θα καταλήξουμε στην αγορά του νησιού όπου και θα απολαύσουμε διάφορους μεζέδες σε τοπικό μεζεδοπωλέιο. Η τιμή συμμετοχής για αυτή την εκδρομή είναι 20 € και πληρώνεται στο πλοίο. Στην τιμή περιλαμβάνεται το μεζεδοπωλέιο.  Παραμονή στην Αίγινα περίπου 2 ώρες.  Θα σας αποχαιρετίσουμε όλοι μαζί και θα περιμένουμε να σας ξαναδούμε. Επιστροφή 20.00

 

Κόστος Συμμετοχής 


Ενήλικες : 55 € / άτομο  (Συμπεριλαμβάνεται το γεύμα σε μπουφέ) 

Παιδιά (5-11):  30 € / άτομο  

Παιδιά (εώς 4):  Δωρεάν