ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΡΙΚΑΛΑ Προτεινόμενο

Κωδικός εκδρομής: 1609

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ, 3 ημέρες

 

Αναχώρησεις: 24/12, 27/12, 30/12

 

1η ΜΕΡΑ,ΑΘΗΝΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ:Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για τη λίμνη Πλαστήρα με ενδιάμεσες στάσεις. Πρώτη στάση στη Μονή Κορώνης από όπου θα έχουμε πανοραμική θέα του θεσσαλικού κάμπου. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε το γύρο της μοναδικής σε ομορφιά λίμνης Πλαστήρα με πρώτη στάση για φαγητό στη πλαζ του Λαμπερού. Το φράγμα θα είναι η δεύτερη μας στάση. Αναχώρηση για την Καλαμπάκα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο στην όμορφη Καλαμπάκα. Περπατήστε στην πόλη και επισκεφτείτε την Βυζαντινή εκκλησία της κοιμήσεως τις Θεοτόκου η οποία χρίστηκε των 10ο αιώνα μΧ.. Εορταστικό Ρεβεγιόν σε κέντρο διασκέδασης με ζωντανή μουσική (προαιρετικό). Διανυκτέρευση.
 
2η ΜΕΡΑ, ΜΕΤΕΩΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ:Μετά το πρωινό αναχώρηση για την επίσκεψη στα μοναδικά μοναστήρια των Μετεώρων πάνω από την Καλαμπάκα, θα επισκεφθούμε το γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια κατηφορίζουμε για τα Τρίκαλα όπου θα δούμε το Κουρσούμ Τζαμί, το μοναδικό έργο του μεγάλου Σινάν στον ελλαδικό χώρο, το Ληθαίο ποταμό με την μεταλλική γαλλική γέφυρα, τον πεζόδρομο, την παλιά γειτονιά και το φρούριο με το ρολόι σήμα κατατεθέν της πόλης. Και έφτασε η ώρα να επισκεφτούμε «το Μύλο των ξωτικών». Για έκτη συνεχόμενη χρονιά δίνει το νέο του ραντεβού με μικρούς και μεγάλους, στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδος, όπου θα απολαύσετε με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Άπλετος ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για να επισκεφτείτε όλες τις δράσεις του «Μύλου» σε έναν τόπο πραγματικά μαγικό. ΓΕΥΜΑ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.
 
3η ΜΕΡΑ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΠΥΛΗ-ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΑΘΗΝΑ:Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Σήμερα θα επισκεφτούμε τα χωριά του Κόζιακα. Περνώντας από την Πύλη Τρικάλων φτάνουμε στην Πόρτα Παναγιά, τη βυζαντινή εκκλησία του 12ου αιώνα. Συνεχίζουμε για το καταπράσινο Περτούλι. Εδώ, αν οι συνθήκες το επιτρέπουν, θα κάνουμε μία στάση στο χιονοδρομικό κέντρο. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στο Περτούλι. Θα καταλήξουμε στην Ελάτη για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ και τέλος της εκδρομής

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

•Μεταφορές – Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
•Δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ.
•ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ
•ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ
•Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
•Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
•ΦΠΑ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ  
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΚΛΙΝΟ
3* 24/12 & 27/12 138€
30/12 148€

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

•ΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΝΩΝ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
•Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό