ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΡΙΚΑΛΑ

Κωδικός εκδρομής: 1587

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ, 3 ημέρες

 

Αναχώρηση 05/01

 

1η ΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.45 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, περιοχή Λαμίας ημίωρη στάση για καφέ. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας και μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, φθάνουμε στα ΤΡΙΚΑΛΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Ξεκούραση χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη, δείπνο , διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στα Μετέωρα και έπειτα συνεχίζούμε  στα ορεινά χωριά των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΥΛΗ, ΕΛΑΤΗ και ΠΕΡΤΟΥΛΙ με το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο. Εδώ η φύση με τις χιονισμένες κορυφές έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, "ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ" με σπάνια ομορφιά, μας "φιλοξενούν" για να απολαύσουμε προαιρετικά και ένα ξεχωριστό γεύμα σε ταβερνάκι της περιοχής. Το απόγευμα στην πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, θα γνωρίσουμε το μεγαλύτερο ίσως θεματικό πάρκο της Ελλάδας, "το ΜΥΛΟ των ΞΩΤΙΚΩΝ". Επιστροφή στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, χρόνος ελεύθερος, εορταστικό δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: Ημέρα επιστροφής. Πρωινό και ξεκινάμε για μία εξίσου σημαντική και όμορφη διαδρομή μέχρι τις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα. Αφού προσπεράσουμε τα ΤΡΙΚΑΛΑ και την ΚΑΡΔΙΤΣΑ, μέσα από τα όμορφα χωριουδάκια ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ και ΜΟΣΧΑΤΟ, θα φθάσουμε στην πλαζ Λαμπερού, όπου θα έχουμε προαιρετικό γεύμα. Μετά το μεσημέρι επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ, μέσω ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ, μικρή στάση στην περιοχή, άφιξη το βράδυ.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Διαμονή - 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο KOSTA FAMISSI 3* στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.
  •  2 πρωινά.
  •  2 δείπνα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ  
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ
Kosta Famissi 3* 125€ 158€ 155€