ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PAMETAKSIDI.GR 

Το pametaksidi.gr είναι  η πιο οργανωμένη μηχανή αναζήτησης εκδρομών για ολόκληρο τον κόσμο. Μέσω αυτής, μπορείτε να βρείτε εκδρομές από πλήθος τουριστικών γραφείων καθώς και  εκδρομές του pametaksidi.gr,  με αναχωρήσεις από όλη την Ελλάδα. Μέσω του site μας μπορείτε να αναζητήσετε οδικές εκδρομές Ελλάδας, οδικές εκδρομές Ευρώπης, αεροπορικές εκδρομές για όλο τον κόσμο, μονοήμερες κρουαζιέρες, πολυήμερες κρουαζιέρες. Τα ταξιδιωτικά πακέτα είναι πλούσια σε περιηγήσεις, περιλαμβάνουν πακέτα διατροφής και διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία. 

 

Το λογότυπο  μας ? Η Πυξίδα...

Το μότο μας ? Pametaksidi.gr - Για να βρείς τον προορισμό σου...

logo10

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Υπάρχουν 3 τρόποι να αναζητήσετε εκδρομές.

1) Μέσω του μενού, ανάλογα το είδος της εκδρομής. Στην συνέχεια χρησιμοποιήτε τα φίλτρα αν είναι απαραίτητο.

menou

2) Μέσω της μηχανής. Επιλέγετε όλα τα στοιχεία που καθορίζουν το είδος εκδρομής που αναζητάτε και πατάτε "αναζήτηση". Στην συνέχεια αν χρειαστεί χρησιμοποιείτε τα φίλτρα.

mixani

3) Μέσω του πλαισίου search όπου θα πατήσετε προορισμό και θα σας βγάλει τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Προσοχή γιατί αυτή η μέθοδος εντοπίζει μόνο τίτλους εκδρομών, οπότε, αν δεν πάρετε αποτελέσματα δοκιμάστε κάποιο απο τους παραπάνω τρόπους.  

search


ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ;

Το pametaksidi.gr είναι μαζί σας καθ΄όλη την διάρκεια της αναζήτησής σας. Μπορείτε να επικοινωνείτε με οποιονδήποτε τρόπο (τηλέφωνο, online chat, social media κλπ) και να σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε πληροφορία.

phone logo clip art  LIVCHATFB

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ PAMETAKSIDI.GR;

Ασφαλώς, μετά την ολοκλήρωση της αναζήτησής σας πραγματοποιείται η κράτηση των θέσεων που επιθυμείτε μέσω του pametaksidi.gr

check

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ?

Οι όροι γενικά κάθε εκδρομής όπως και οικονομικοί όροι καθορίζονται από τον πάροχο της εκδρομής και διαφέρουν ανά περίπτωση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τους οικονομικούς όρους της εκδρομής που σας ενδιαφέρει. 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ.

2) ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

3) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

4) ΠΛΗΡΩΜΗ ONLINE ΠΡΟΣΕΧΩΣΤι ακολουθεί στην συνέχεια;

Μετά την κράτησή σας, το pametaksidi.gr σας ενημερώνει, για όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, όπως τηλέφωνα αρχηγών, μέρος συνάντησης κλπ.Γενικές πληροφορίες

  -- Το pametaksidi.gr αναβαθμίζει τις πληροφορίες της εκδρομής, μετά απο αλλαγές των παρόχων, όσο αυτό είναι δυνατόν.

  -- Οι εκδρομές που είναι διαθέσιμες στο pametaksidi.gr  υπάρχει περίπτωση να είναι πλήρεις, ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα των θέσεων επικοινωνώντας μαζί μας.

  -- Το pametaksi.gr δεν ευθύνεται για τυχόν τροποποιήσεις στο πρόγραμμα και στις παροχές της κάθε εκδρομής, παρόλ'αυτά, οι συνεργάτες μας είναι καταξιωμένοι στον χώρο και με αυτό το τρόπο, εξασφαλίζουμε όσο αυτό είναι δυνατόν την τήρησή τους.