ΤΑΞΙΔΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Κωδικός εκδρομής: 1056

Media

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, 4 ή 5 ημέρες

 
Αναχωρήσεις: 16/09, 30/09, 14/10, 27/10

Σύντομη Περιγραφή: 4 ή 5 ημέρες οδική εκδρομή στην Βουλγαρία. Το ταξίδι περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων και θα επισκεφτούμε μέρη όπως Σαντάνσκι, Μονή Ρίλλας, Βιτόσα, Σόφια, Φιλιππούπολη. Το ταξιδιωτικό πακέτο περιλαμβάνει ημιδιατροφή και διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία.

 

 1η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ: Αναχώρηση στις 6.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, περιοχή Λαμίας ημίωρη στάση για καφέ και συνεχίζουμε για Λάρισα (γεύμα προαιρετικά), προσπερνάμε τη συμπρωτεύουσα για να φθάσουμε το απόγευμα στο συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο, περνάμε και συνεχίζουμε πλέον στη Βουλγαρία για να καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στο ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.
 
2η ΗΜΕΡΑ, ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ: Πρωινό και παραμένουμε για λίγο ακόμη στην πόλη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ για σύντομη γνωριμία με την όμορφη λουτρόπολη. Χτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον ΜΠΑΝΣΚΑ και ΜΠΡΣΤΙΤΖΑ και έχει πάρει το όνομα της από το Βούλγαρο επαναστάτη ΓΙΑΝ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Παρατηρήστε το δέντρο στην κεντρική πλατεία 500 ετών δίπλα σε ένα αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι και συνεχίστε με την πολύ ενδιαφέρουσα αγορά της πόλης. Αμέσως μετά αναχώρηση για το μοναδικό Μοναστήρι και ιστορικό μουσείο της ΡΙΛΛΑ. Επίσκεψη στα ανεκτίμητα κειμήλια και το Μουσείο του ιστορικού Μοναστηριού. Συνεχίζουμε για ΣΟΦΙΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, διανυκτέρευση.
 
3η ΗΜΕΡΑ, ΣΟΦΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ): Πρωινό και ξενάγηση της πόλης. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον καθεδρικό ναό του ALEXANDER NEVSKI, τη Βυζαντινή εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, το ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, το Κοινοβούλιο, την Όπερα, το Αρχαιολογικό Μουσείο. Λίγο αργότερα θα επισκεφθούμε το λόφο ΒΙΤΟΣΑ. Γεύμα και χρόνος ελεύθερος για τις αγορές σας στο εμπορικό κέντρο. Ξεκούραση, προαιρετική διασκέδαση, διανυκτέρευση.
 
4η ΗΜΕΡΑ, ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ: Πρόγευμα και εκδρομή στην ιστορική ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ. Πεζή περιήγηση στην παλαιά πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα παλιά αρχοντικά. Η ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ, οι ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑ και ΙΜΑΡΕΤ, το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ, το ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ και η εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης,. Γεύμα προαιρετικά, επιστροφή νωρίς το βράδυ στη ΣΟΦΙΑ, δείπνο, διανυκτέρευση.
 
5η ΗΜΕΡΑ, ΣΟΦΙΑ - ΑΘΗΝΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με στάση στο συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ για τον απαραίτητο έλεγχο. Από τη γνωστή πλέον διαδρομή παρακάμπτοντας τη συμπρωτεύουσα, φθάνουμε στη ΛΑΡΙΣΑ για να γευματίσουμε προαιρετικά, ενώ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ θα γίνει η τελευταία μας στάση για καφέ. 'Αφιξη το βράδυ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
    ΗΜΕΡΕΣ    ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
4   200 € 275 €
5   235 € 320 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* στη ΣΟΦΙΑ & 3*sup - 4* στο ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ.
  • Ημιδιατροφή (3 ή 4 πρωϊνά, 2 ή 3 δείπνα & 1 γεύμα).
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Είναι δυνατόν ορισμένες φορές η διανυκτέρευση στο ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ να γίνει την 4η ημέρα και όχι την 1η ημέρα.
  • Στην 4ήμερη εκδρομή αφαιρείται η διανυκτέρευση και επίσκεψη στο ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ και η επίσκεψη στη ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ μεταφέρεται την τελευταία ημέρα.
  • Παιδιά έως 12 ετών, δικαιούνται έκπτωση 10%, εφόσον διαμένουν σε τρίκλινο δωμάτιο με δύο ενήλικες.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ : 
 
Ότι δεν αναφέρεται στο πακέτο